Söndagen den 11 Augusti.

Då var det bara 9 dagar kvar tills vi ska köra till Linköping.

Vi fick besök av vår snälla granne efter frukosten. Han hjälpte mig med att reda ut vart alla kablar tar vägen från parabolen och in huset. Där fick jag igång TV:n i sovrummet också. Tack snälla Roger.

Det blåser ute i dag men det är skönt solen försvinner bakom molnen ibland men det gör inget. Inget regn i sikte.

Vi fikade ute på altanen. I dag så bjöd jag på hembakade bullar direkt från frysen och diabeteskakor.

Jag har börjat klippa ner syrenhäcken. Får ta lite i taget för det är jobbigt. Missan var med hela tiden och sprang i vägen.

En hel del kvar att kapa.

Nu så kan jag bestämma storleken på bilden. Lär mig lite varje dag. Efter en solig förmiddag så kom molnen och släppte några droppar regn. Blåsten tog i ett tag också. Jag tog in dynorna som jag tog ut tidigare. Efter en stund så var det fint ute igen. Alltså en typisk svensk sommar.

augusti 11, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply