Måndagen den 12 Augusti.

Efter att ha dukat undan från frukosten så satt jag vid köksbordet med paddan. Missan kommer inspringande genom den öppna köksdörren. Hon verkar skärrad. Springer in i vardagsrummet där Bertil sitter. Ett tag är hon på väg upp i trappan men vänder tillbaks till vardagsrummet igen. Det går en råbock på tomtgränsen mot skogen. Det är den som har skrämt henne.

När Anni var ute i morse så tittade hon intresserat mot granntomten. Det var nog ett rådjur som hon såg där då. Ni gick hon ut på tomten och tittade på råbocken som precis hade går ner bakom tomten. Men Anni vågade bara gå till halva tomten. De är inte att lita på dessa rådjur.

Undrar om hon har sett rådjur tidigare? När Anni är ute sent på tomten så kikar hon misstänksamt mot skogen. Kanske rådjur som rör sig där då.

Ringde till kommunen och frågade vad som händer med ansökan om parkeringstillstånd för handikappade. Jag lämnade in den den 17 juli i receptionen så inte Post Nord skulle förhala det hela. Men vad hjälpte det. Blev upplyst om att de nu var tillbaka från semestern de som handlägger dessa. Det kan ta upp till 6 veckor att få ett sådant. Hoppas att det inte är aktuellt då med ett.

Åkte till Lidl och handlade lite. Solen lyste så fint då att jag tänkte det skulle sitta fint med kaffebröd till kaffet på altanen. Men hann bara hem så började det regna. Missan var ute en liten stund. Verkar som om hon glömt rådjuret. Men hon kom in lite blöt när det började regna. Kaffet fick vi njuta av inne vid köksbordet.

En regnig dag. Perfekt att titta på en serie på TV:n tills dat var dags för mat. Jag gjorde en fläskpannkaka i ugnen.

I kväll är det sista Lotta på Liseberg för den här säsongen. Ska bli roligt att titta på det.

augusti 12, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply