Tisdagen den 13 Augusti.

Det kom ca 6 mm regn under gårdagen. I dag har det kommit lite blött från ovan men det ger inget utslag i regnmätaren.

Till kaffet åt vi var sin bit fläskpannkaka från igår. Sedan var det dags att köra till sjukhuset. Där skulle Bertil träffa audionomen Elisabeth. Nu har han en formgjuten bit i örat. Den är nog lättare att hålla ren från öronvax. När vi kom till sjukhuset så upptäckte jag att min mobil låg hemma. Det blev till att lägga mynt i apparaten. Jag som har blivit van med att betala på en app i mobilen.

Jag körde förbi Kråkan. Huset i city som brann för två år sedan. Nu har de kommit en bit på väg med uppbyggnaden. Det ska bli invigning i december läste jag på FB.

Vi fick var sin glass när vi kom hem innan jag började med maten. Hade tagit upp torsk tidigare men den var inte tinad så jag stekte ett par tjocka korvar som vi åt tillsammans med potatis och grönsaker.

Nu blir det Allsång på Skansen. Sista programmet den här säsongen. Ett fall för Vera följer därpå. Så är den här dagen snart lagd till handlingarna.

augusti 13, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply