Onsdagen den 14 Augusti.

En dag med växlande sol och moln. Missan har hållit sig inne i dag och busat med boll och pappersflärp. Mattorna i hallen och sovrummet ligger på sniskan. Jag lägger tillrätta och hon stökar till det igen.

Vår snälla granne kom till vår köksdörr och hade stege och fogmassa med sig. Han klättrade upp och tätade till några hål i panelen där den gamla plankan suttit. Den nya plankan är kortare än den förra. Alltså har vi den snällaste grannen som finns. Han ska fixa till det hela och sedan måla för han sa att jag inte skulle få stå på stegen och måla. Sådan granne är guld värd.

Det var väder för att fika ute i dag. Jag hängde till och med tvätten ute trots hotande moln på himlen. Som tur var så kom det inget regn.

Missan kom in med en mus och lekte med den under trappan. När jag såg den så var den död så hon fick fortsätta leka med den. När jag sedan skulle ta den och kasta den så hittade jag den ingenstans. Vet inte om hon tog ut den igen eller om den är här inne någonstans. Men Anni har inte visat något intresse här inne så musen är nog ute igen. Lite senare så hittade jag en mussvans på köksgolvet. Usch!

Stekt torskrygg och potatis samt lite sås till middag. Vatten till dryck. Det vardagens rapport.

augusti 14, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply