Fredagen den 16 Augusti.

En helgrå himmel på förmiddagen. Så efter frukosten så satte jag igång med att klippa ner resten av syrenhäcken. Den har varit tanig i år och sedan så kom ju den tunga snön i juni. Nu är den ju inte heller rolig men förhoppningsvis så blir den bättre när den får växa upp igen. Ett par kort från i dag och från 2016. Lite skillnad.

När jobbet var klart så var det skönt med en dusch. Om jag väntat en stund så kunde jag duschat ute. Då kom det en skur. Missan kom in och var lite blöt men det verkar inte som om hon tycket det är så farligt med regn.

Sedan så kom solen åter. Temperaturen höll sig kring 21-22 grader. Så sommaren är inte slut än. En typisk svensk sommar. Ömsom sol ömsom regn. Den här sommaren har vi gått på sparlåga. Hoppas nästa sommar blir bättre för vår del.

Det är inte lätt att sitta vid köksbordet med paddan när Missan kommer in en stund. Men efter en stund så går hon ut igen och då kan jag fortsätta med paddan.

I dag så gjorde jag räkmackor själv i stället för att köpa färdiga. Räkor hade jag i frysen. Men jag tog upp för lite räkor. Det såg så mycket ut men när de var skalade så blev det inte många kvar. Skala räkor var inte lätt. Missan ville hela tiden hjälpa till. De var goda.

Nu har jag inte mer att skriva om för i dag.

augusti 16, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply