Fredagen den 23 Augusti.

Hade svårt att sova på efternatten men till slut så somnade jag. Gick upp bortåt tio. Frukost som vanligt. Fick ett samtal från Piteå som gjorde mig glad men även lite fundersam. Tack för det!

Sedan så åkte jag till Maxi för att handla. Det blev mer än det som stod på lappen. När jag kom hem så drack vi kaffe med ostkaka. Hade köpt den för att ha till hands i Linköping men vi behövde inte ta till den då. Nu så smakade den gott till kaffet.

Jag har tagit sockerprov på Bertil ett par dagar nu och det har legat på gränsen. Vi har fuskat för mycket så nu får vi dra åt tumskruvarna. Det har stått en skål med äpplen på soffbordet och Bertil har ätit friskt av den. Sedan har jag köpt kaffebröd när jag varit och handlat. Det är det slut med nu. Lidl har så god styckes glass och den ska jag inte heller köpa på ett tag. Det blir morötter och blomkål i fruktskålen till kvällen.

Köpte ett par kryssblommor på Maxi och de blev fina i krukorna där petuniorna blivit tråkiga. De var inte så dyra 49:-/st.

Gräsmattan ser lite bättre ut efter regnet men är fortfarande inte grön. Mer regn vill vi ha.

De blir nog fina bara de får växa till sig lite.
Nu ser det riktigt inbjudande ut på altanen igen.

Grannen var här och frågade var färgen till huset fanns. Han ska måla det lilla stället på väggen där grundfärgen, Faluröd syns. Han är för snäll.

Jag googlade på läkaren Andreas Eleftherion, specialistläkare, och han är bara 38 år. Tror att det är ett bra tecken. Då är han inte fast i gamla rutiner utan mycket intresserad av Bertils diagnos eftersom han forskar i det. Han har jobbat i Oskarshamn och är född i Grekland. Pratar svenska med endast en pytte liten brytning.

Molnen har kommit under dagen och regnet hänger i luften. Det blåste till ordentligt ett tag men lugnade på så småningom.

Nu har jag bäddat färdigt ute i husbilen. Rena fräscha sängkläder. Tvättade både täcken och överkast. Fick nästan lite lust att stanna kvar i bilen en stund. Men vad ska jag göra där när resten av familjen är inne i huset. Även Missan håller sig inne fastän köksdörren är öppen.

Vi åt grillade revben och baguett i kväll. Såg på Arga snickaren och Hollywoodfruarna. Sedan tänkte jag se på Da Vinci-koden men vet inte om jag orkar hela. Satte på inspelningen. Så kan jag titta en annan gång om jag inte orkar hela.

augusti 23, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply