Onsdagen den 4 September.

Rätt så skönt att vakna i sin egna säng hemma igen. Det var även skönt med en dusch. Jag puschade inte på Bertil att duscha. Tänkte på sticket i ryggen.

Frukosten smakade som vanligt bra. I dag så fick Bertil börja med blodförtunnande igen efter att ha haft uppehåll i en vecka.

Dagen började med fint väder. När jag kollade posten så hade vi fått ett brev från där vi skulle få reseersättning. Remisserna var inte registrerade rätt. Fick ringa medicinavdelningen här på sjukhuset och påtala detta. Trodde naturligtvis att den kopplingen gjordes automatiskt när remissen skrivs till ett annat län.

Ringde sedan till Maskincentrum i Bockara. Det kommer inget vatten ur vinrutespolaren på höger sida i husbilen. Sonen försökte rensa där men det hjälpte inte. Jag fick komma till dem i morgon och visa upp felet. Trevligt bemötande.

Vi satt sedan ute och drack kaffe och åt ostkaka. Gott. Solen sken och vädret var skönt. Klippte sedan bort lite ogräs i rabatten. När jag hämtade posten så fanns det där en kallelse till magnet röntgen på Bertils skalle. Det är väl Linköping som vill ha en ny röntgen. Bra. Det ska ske redan på måndag.

Stekte potatis och morötter tillsammans med prinskorv. Stekte även var sitt ägg till oss. Det smakade gott. Så har även den här dagen försvunnit och det är bara några timmar kvar att fördriva framför TV:n. Det känns som om vi bara väntar och väntar och har slutat att leva.

september 4, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply