Torsdagen den 5 September.

Efter att ha gått upp i morse så åkte vi till VC där Bertil lämnade ett blodprov inför magnetröntgen på måndag. Han hade svårt att gå på morgonen. Det blev lite bättre under dagen.

Vi åt frukost när vi kom hem. Sedan så tog jag husbilen till Motorcentrum i Bockara. När jag satt och körde dit så kändes det lite kymigt. Tänkte på att det hade varit härligt att vara på väg söderut istället. Många av våra spanska vänner är redan på väg.

Blev väl emottagen på verkstaden. De kollade vad som felades med vindrutetorkaren. Det var en slang som det var ett veck på. Den satt lite skymd så det var svårt att se. Hade bara Bertil varit sitt gamla jag så hade han fixad detta lätt men som det är nu så bryr han sig inte. Han är inte intresserad av sådana detaljer. Jag behövde inte betala något vilket jag var väldigt tacksam för.

På hemvägen stannade jag till hos Lidl och handlade lite. Så när jag kom hem var det dags för kaffe. Till det så åt vi en knäckemacka och en liten bit ostkaka som var kvar från i går.

Sedan tog Anni och jag en lagom lång promenad. Det var skönt ute. Inte för varm och inte för kallt. Alltså lagom. Men båda var vi trötta när vi kom hem. Bertil satt i soffan framför TV:n och sov. Anni och jag lade oss i sängen för en tupplur. Det var vad vi behövde.

Vid fem så satte jag igång med maten. Gula ärtor med fläsk och tunna pannkakor med sylt. När vi ätit färdigt så var det dags för soffan och TV.

Nu är snart denna dagen slut också.

september 5, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply