Lördagen den 7 September.

Dusch och frukost för mig tvärtom för Bertil. Mulet och vått på marken. Det har nog regnat i natt men det syns inget i regnmätaren. Det måste vara hål i behållaren.

Jag löste Melodikrysset med lite hjälp av Google. Bertil har haft ont i huvudet efter denna ryggmärgstappning. Det hade han inte förra gången. Men det är normalt med huvudvärk i några dagar. Undrar bara hur många?

Kaffe ska vara bra enligt sjukhuset så jag satte på hurran. Tinade några bullar som vi åt till. Gott. Anni behöver röra på sig och jag också. Frågade Bertil om han ville att vi skulle åka ner till Ernemar och promenera där. Först så ville han inte men ändrade sig sedan.

Jag lastade in rullstolen i Corollans bagage. Tungt jobb. Anna var glad att få följa med. Vi var ensamma på piren så Anni kunde vara lös hela tiden. Det underlättar för mig. I dag så fick Bertil hjälpa till med att rulla stolen. Han styr bara mot vänster så jag fick se till att han höll sig på gången. Det är hårt grus så det går ganska lätt att köra stolen. Anni gör lite lovar i kanterna.

Det var skönt i luften och vinden var svag. Blå Jungfrun skymtade långt ute till havs.

En ram på plats.
Blå Jungfrun ute till havs.
Piren i Ernemar.
Gotlandsbåten i startgroparna.
Hundbadet ligger öde.
Rönnbären lyser röda.
Kommer du matte?

Synd att Missan måste stanna hemma när vi gör sådana promenader. Hon skulle nog gärna följa med men jag är rädd att hon blir rädd och försvinner. Nu väntade hon på oss inne. Hon har inte varit ute mycket i dag. Tror hon tycker det är inneväder.

Det var lättlagat till middag i dag åt upp resterna från gårdagens gryta. Kokte bara ett par potatisar och morötter. Lika gott i dag.

Nu sitter vi framför TV:n medan diskmaskinen sköter diskandet. Bekvämt.

september 7, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply