Söndagen den 8 September.

Vaknade till en höstdag. Bara 15 grader ute och jag funderar på om det är dags att sätta på värmen inomhus. Men känner att det är lite tidigt än.

Åt frukost med köksdörren stängd. Missan satt en stund på kökstrappen när Anni var ute men gick sedan in igen. Hon är inte så road av vädret. Hon är ju en spanjorska.

Nu har jag skickat ett mail till campingen i Bolnuevo och meddelat att vi inte kommer ner i år. Tråkigt men sant. Läser om flera av våra bekanta som ger sig iväg söderut och det känns så ledsamt. Vi har varit i Spanien de senaste nio vintrarna och saknar det redan. Men vi får hålla tummarna att Bertil får rätt vård så vi kan åka ner till nästa vinter. Vill gärna tillbringa många fler år där och slippa vår svenska vinter.

Ni får ha det så bra alla ni som kommer att tillbringa vintern på Campingen i Bolnuevo. Såg att campingen har en fin hemsida på nätet. På svenska till och med. Får väl titta på bilderna när suget dit blir för stort och läsa om vad ni har för er på FB. Lånade korten från sidan.

Dagtid.
By Night.

När det var dags för mat så blev det pizza Hawaii med extra allt. Gott och mättande. Nu så väntar vi på dramat från Askersund. Kul program.

september 8, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply