Måndagen den 9 September.

Inte mycket sol i dag men heller inget regn. I dag så har Bertil genomgått en ny magnetröntgen. Det var neurologen i Linköping som ville ha en ny med lite mera. Vad för mera vet jag inte. Men hoppas de ser något som gör att Bertil har nytta av en shunt.

Jag och Anni gick en liten runda i dag. Som omväxling så gick vi åt andra hållet. Passade på att ringa till en väninna som också har det kämpigt med en sjuk make. Hon verkar så glad och har inga bekymmer. Undrar verkligen om det stämmer. Jag har svårt att se något positivt i allt eländet. Men vi är ju alla olika som tur är.

Ett par bilder från Campingen i Bolnuevo.

Infarten till campingen.
Det ser ut som vår gata.

Ny hällde jag upp en skål med jordnötter och tittar på TV. Bertil håller på att gå och lägga sig. Klockan är inte åtta än. Ute regnar det vilket är positivt. Hej för i dag.

september 9, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply