Tisdagen den 10 September.

Det regnade i går kväll och i morse så var det 10 mm i regnmätaren. Bra.

När vi ätit frukost så ville Bertil att vi skulle gå en sväng på piren i Ernemar. Sagt och gjort. Rullstolen låg redan i Corollans bagage men det är jobbigt att lasta ut den. Tur att jag är stark. Efter förra gången vi gick där så fick Bertil träningsvärk i armarna så han fick hjälpa till en hel del i dag också. Tror det är nyttigt för honom att blodet får jobba lite i kroppen.

Det var lite lurigt väder i dag. Ett tag så trodde jag att det skulle regna men solen försökte också komma fram. Det var ingen blåst att tala om. Vi träffade på ett par hundar och vi tyckte att de skulle busa lite med Anni men det var det ingen av dem som ville inte ens Anni. Synd för Anni skulle behöva lite hundbus.

Än blommar det.
Blå Jungfrun syns i bakgrunden.
Två svanar. En som är vaken och en som sover.
Nyponen är mogna nu.
Tänk var barnen växer.
Skepp o boj.
Lite motljus.

Efter en skön promenad så åkte vi hem och drack kaffe. Då började det regna lite så vi hade tur med vädret på vår promenad. Efter en stund så sken solen och Missan ville gå ut. Hon har inte varit ut på flera dagar. Hon behöver rusa av sig ibland. Då kanske det blir lite lugnare inne till kvällen.

Vi har rätt mycket fisk i frysen så i dag gjorde jag torskrygg under en krämig sås i ugnen. Gott med kokta grönsaker till.

Så har ännu en dag försvunnit. Sommaren verkar vara slut och hösten i antågande. Det blir lite enahanda detta väntandet i stället för att kunna ge sig ut med husbilen. Men det kanske blir bättre längre fram. Saknar Husbilsåkandet.

september 10, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply