Onsdagen den 11 September.

I dag har vädret inte varit så pålitligt. Regn och sol blandat. Men inte syns det något i regnmätaren. Vår så kallade gräsmatta har ju varit mer brun än grön men nu så börjar det gröna komma igen. Synd bara att det är maskrosorna som kommer först. Så i dag har gräsmattan varit gulgrön. Jag satte Orvar i arbete med att ta hand om maskrosorna. Tyckte det var på tiden att han gjorde nytta igen. Det var ett bra tag sedan han jobbade.

Det blev ingen promenad i dag. Vädret var för ostadigt. Det blev inget annat gjort heller. En väninna ringde och vi pratade en stund. Det var roligt att prata med henne.

Svårt att variera sig med mat men i dag så blev det makaroner och köttbullar. Det var riktigt gott. Även Anni fick lite. Det blev ändå lite kvar som jag kastade. Det är inte bra för Anni att äta för mycket matrester. Hon skulle egentligen gå ner lite i vikt. Men hon och jag har lika svårt för det.

Nu är dagen snart slut och det blir lite TV.

september 11, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply