Torsdagen den 12 September.

Efter frukosten så tog jag mig i kragen och dammsög hela huset. Varken Anni eller Missan är förtjusta i snabeldraken. Efter det jobbet så var det skönt men en dusch. Hängde även ut en omgång tvätt som tvättmaskinen gett en omgång. Det var torkväder ute. Blåste lite lätt.

Bertil ville gå en runda på piren i Ernemar i dag också. Jag var lite tveksam på grund av blåsten men gav med mig.

Ett riktigt negerjobb att lyfta ur rullstolen från Corollans bagage. Bertil fick hjälpa till att rulla rullstolen men han har svårt att hålla den på vägen. Det lutar på kanterna och om jag inte håller reda på honom så skulle han hamna i dikena eller i vattnet. Det blåste rätt så mycket och på väg mot bilen igen så hade vi motvind och det blev extra tungt. Vi såg en STOR lurvig larv.

När vi kom hem igen serverade jag Bertil lite Yoggi och åkte till Maxi. Det var lite jippo där i dag och de bjöd på massor av smakprover. Träffade en väninna där. Det är lite lustigt att när man är och handlar på Lidl i Puerto de Mazarrón så träffar man alltid bekanta men här i Oskarshamn så är det inte ofta man gör det.

Klockan var mycket när jag kom hem och då satte jag igång med att laga mat. Torsdag= ärtsoppa med fläsk och tunna pannkakor med sylt och så förstås mjölk. Gott.

Nu så har Bertil gått och lagt sig så jag sitter i soffan med ett glas citronsaft och tittar på NICS. Missan ligger i ena hörnet på soffan och Anni i det andra.

september 13, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply