Fredagen den 13 September.

I dag är en sån dag man ska stanna i sängen om man är skrockfull. Eller förresten, det är där de flesta dödsfall sker, så kanske inte.

Vi gick i alla fall upp och åt frukost som alla andra dagar och brydde oss inte om vilket datum det var.

Det var riktigt fint väder förutom den hårda blåsten. Snart är det dags att plocka in utemöblerna. Men vi får hoppas att vi kan sitta där ute några gånger till. Det ser i alla fall fint ut när man är inne och tittar ut.

Fick veta att några av våra norrländska vänner från Spanien skulle träffas i dag. Då är det synd att vi har så långt dit. Skulle ha varit roligt att träffa dem alla. Vi får ju inte träffa dem i Bolnuevo i vinter, tyvärr. Hoppas att ni alla hade en trevlig eftermiddag på Nötö. Tror ni bor där, Ingrid och Janne.

Men nu så är vi glada att vi inte är där nere i Spanien för det har regnat något kopiöst vad vi har sett på FB och TV. Tror jag läste att det inte har regnat så mycket på mycket länge. Synd om de boende som blir drabbade. Turisterna kan ju åka därifrån men de boende måste ju röja upp efter förstörelsen. Det verkar inte som om orten vi brukar bo på har drabbats så hårt men vet ju inte så säkert, då ingen har rapporterat därifrån.

Bertil ville så gärna att jag skulle åka och köpa ett par blåbärsmuffins som de säljer på Maxi. Egentligen så är det väl inget bra att stoppa i sig om man är diabetiker men ibland så. Det låg några torra muffins i skåpet med kaffebröd och de såg inte så goda ut. Då fick jag tag i en tjej där bakom som jag frågade: har ni inga nybakade muffins. Hon gick för att titta i frysen och kom tillbaks med tre frusna.

Så när jag kom hem så fixade jag kaffe och tinade blåbärsmuffinsen. De smakade verkligen mumsigt. Det gick inte att sitta ute på grund av blåsten men det gick bra att fika i soffan också.

När jag skulle toka av soffbordet så såg jag att fjärrkontrollerna var dammiga och torkade av dem mellan knapparna. Då råkade jag komma åt en knapp så att program 6 valdes och det var lögn i he..tet att komma därifrån. Försökte att stänga av alla apparaterna, bytte till och med batterier i en av kontrollerna. Efter mycket tryckande på allt och alla så blev det rätt till slut. Men fråga inte vad jag gjorde som blev rätt för det vet jag inte. Tur att man inte är rädd för att pröva sig fram.

I kväll så åt vi räkmacka med Cava. Jag har blivit rätt bra på att öppna en Cava nu. En rejäl smäll men inget spill.

Gott!

Vi såg på Doobidoo som alltid är underhållande. När sedan Bertil gick och lade sig så fixade jag kaffe till mig. Det var en blåbärsmuffins kvar . Om man köper tre så blir det ett bättre pris. Nu så ska jag göra sällskap med Unge kommisarie Morse. God kväll på er. Naturligtvis så har jag sällskap med Anni och Missan i soffan.

september 13, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply