Söndagen den 15 September.

I natt har det regnat men det blev bara 3 mm i regnmätaren. När vi gick upp så hade det slutat. Det var dags för dusch för både Bertil och mig. Missan var intresserad när Bertil duschade.

Tvåla in dig ordentligt nu husse.

Efter en dusch så smakar frukosten extra gott. Det har blåst väldiga i dag. Möblerna blåser omkull på altanen. Den fina pelargonen på det lilla bordet blåste först omkull. Nästa gång så landade den på marken men som tur var så kom den ner på fötterna. Där stod den bra och fick stå kvar. Väderkvarnen har jag lagat ena vingen på. Det var ingen av oss som ville gå någon promenad i dag.

Här ligger de huller om buller.

Jag har efterlyst uppgifter om hur det ser ut i Bolnuevo efter ovädret i Spanien. Har fått ett meddelande från ett par som precis kommit till campingen att den inte har lidit någon skada alls. Skönt att höra. Tack Bosse. Sedan har jag haft kontakt med en man som bor permanent i Puerto de Mazarrón och han skrev att det inte har kommit så mycket regn där men att åskan hade härjat. Han hade spelat in på sin mobil i 18 minuter med bara blixtrar. Sedan tog hans batteri slut men det fortsatte blixtra länge efter det. Läskigt. Han var på väg lite norrut för att hjälpa några som förlorat sitt hus. Så det har varit ett hiskeligt oväder. Han ska fota hur det ser ut efter ovädret och lägga ut. Ska bli intressant att se. Såg på FB en lista på vägar som var avstängda.

Det har varit en mässa på Elmia med husbil och husvagn i helgen. Men där har inte Husbilsklubben.se skrivit något på sin hemsida och inga bilder från deras monter. Det har jag saknat. Lite dåligt tycker jag.

Nu har jag sett ett avsnitt till av Brott och Polis från Askersund. Det första paret har åkt dit. Lite spännande att titta på.

september 15, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply