Måndagen den 16 September.

Nu känns det som om hösten är på gång. Det är inte skönt att ha köksdörren på vid gavel längre. När jag släpper ut Anni så går Missan ut men så fort hon hör att dörren är på gång att stängas så smiter hon in genom dörrhålet.

I går så var Missan ganska lugn på dagen och fick bara en rusch innan jag skulle lägga mig på kvällen. I dag hade hon en riktigt ruschig förmiddag. Mattorna kasar runt och hon springer så fort hon kan runt hörn och kastar sig in under säng eller soffa. Man hör hur hon sladdar och slår i hörn och möbler. När hon springer upp i trappan så missar hon trappsteg. Men ut vill hon inte gå. Tur att vi inte bor i husbilen för där finns inga ytor att springa runt på. Kommer inte ihåg att Nizze var så här busig när han var runt året. Men det är ju så länge sedan så jag kanske minns fel.

Här sitter jag bra.
Nu går jag in.

Jag har gått med i en grupp på FB där de skriver mycket om NPH. Gruppen heter NPH Suport Group. Där skriver drabbade och anhöriga som har genomgått en shuntoperation om hur det är både före och efteråt. Både bra och dåliga saker. De som skriver är från Amerika eller Australien och allt är på engelska. Min engelska är inte så bra men översättning finns ju. De har mentorer som man kan få hjälp av. Jag har ännu inte gjort några inlägg utan bara läst.

september 16, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply