Onsdagen den 18 September.

I dag bytte jag i sängen och tvättade de begagnade lakanen. Det är jätte jobbigt att få täcket på plats i påslakanet själv och Bertil är inte till någon hjälp. Funderar på att köpa två täcken i stället för ett stort. Får se hur jag gör. Väntar ju på att Bertil ska bli bättre och kunna hjälpa till framöver.

Leopard i dag.
Fick sällskap i sängen.

Tog igen mig en stund på sängen när jag bäddat färdigt. Då fick jag sällskap av mina vänner.

Vi satt ute på altanen och fikade i dag. Det var riktigt skönt där. Missan var ute så länge som vi var ute sedan följde hon med in. Undrar varför hon inte vill vara ute själv. Tänker på att det är flera katter som har försvunnit häromkring. Känner hon sig hotad, eller? Lite läskigt känns det. Orvar fick jobba hela dagen.

Makaroner och falukorv till middag i dag. När vi satt och såg på TV ville Bertil att vi skulle dela på en flaska vin. Då var jag den elaka som sa nej. Det blir inget vin förrän han är bättre.

Nu så sitter jag själv och tittar på TV. Naturligtvis så har jag en katt i ena soffhörnet och en hund i det andra.

september 18, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply