Torsdagen den 3 Oktober.

När vi skulle äta frukost så ringde en dam från anhörigstödet. Vi kom överens om att han skulle ringa lite senare.

Vi hann äta upp råkosten så ringde mobilen igen. Det var hjälpmedelscentralen. Vi kom överens om att de skulle komma med en toasits som är lite högre.

Birgitta som damen från anhörig stödet ringde igen och vi kom överens om att hon kommer hem till oss i morgon. Då ska jag ta reda på vad det finns för hjälp att få. Men nu känner jag att jag orkar en hel del till.

Det dröjde inte så länge innan arbetsterapeuten kom. Hon ville se hur Bertil lade sig i sängen och tog sig upp samt se hur han satte sig på toan. Bertil tyckte att hon var lite omständig. Vad angår att få en el rullstol så är det papper som ska fyllas i och intyg hit och intyg dit. Sedan så ska de godkänna eller inte. Det verkar väldigt omständigt men vi börjar väl med det.

Bertil var kaffesugen när besöket gått och vi drack kaffe med bullar till. Sedan så var det dags för Annis och min promenad. Men i dag var det kallt att gå och jag frös om händerna. Bara 9 grader ute och när jag kom hem så kom det lite fina regndroppar.

Tog Corollan till Maxi. Hade tagit fram vinterjackan. Den behövs nu. På Maxi köpte jag bl a batterier till mitt tangentbord så nu fungerar det igen. Bra!

På hemvägen så hittade jag fina kuddar på Rusta. Tag tre och betala för två. Nu ville jag egentligen bara ha två men vad göra. Det var ju mina kuddar, det stod Anitha på dem, eller hur?

Visst är de fina.

Den tredje kudden får följa med ut i husbilen. Bertil har inte kommenterat dem än. När jag var på Rusta så ringde en vän som är på campingen i Bolnuevo nu. Hon hade 30 grader och hade hängt vid poolen. Tänk att förra året så här dags så var vi också där. Vad jag saknar detta men vi får vara glada om Bertil blir så bra att vi kan åka dit nästa år. Vi får trösta oss med det. Ha de nu så bra alla ni där mera och njut.

Torsdag och ärtsoppa som vanligt. Som avslutning tunna pannkakor med sylt. Nu så ska vi se på TV som vi brukar.

I dag har det varit en bra dag tack vare telefonsamtalet från Linköping i går.

oktober 3, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply