Fredagen den 4 Oktober.

Före klockan fem i morse så fick jag bädda men nytt underlakan i sängen. När jag senare på förmiddagen tvättade det lakanet så glömde jag hälla i tvättmedel i maskinen. Tror att jag har blivit smittad av Bertil. Men det är ju det senaste nu att det inte behövs tvättmedel?

Somnade om och sov lite längre än vanligt. Efter frukosten så fick jag besök av en dam från anhörigverksamheten. En mycket sympatisk människa. Hon hade mycket bra information som jag tog till mig.

När hon gick så satte jag igång med att baka kanelbullar. Det är ju kanelbullens dag i dag. Kaffet var färdigt när bullarna var färdiga och de var ovanligt goda.

Dags att jäsa.
Färdig bakat och kaffebrickan är laddad. Lite att knapra på till Anni och Missan också.

Efter att ha njutit av dessa goda bullar så stoppade jag om dem som låg på diskbänken, för att kallna, ordentligt för att Bertil inte skulle kunna norpa några medan jag var i stan.

Bertil behövde några joggingbyxor att byta med så det blev ett besök på Cubus. Gjorde en liten marknadsundersökning i affärerna runt omkring men Cubus vann. Hade tänkt att handla lite inför helgen men orken var slut. Tog dock en sväng till Dollarstore på hemvägen. Där hittade jag ett par byxor till som jag köpte.

Regnet hängde i luften när jag kom hem så i stället för promenad så blev det en liten lur i sängen. Både Anni och Missan kom och gjorde mig sällskap.

Sedan var det dags för att få något i magen. Medan jag gjorde varma varma mackor så ringde en kär vän till oss och vi pratade en stund.

Det blev fyra mackor till oss var som vi drack öl till. Länge sedan vi åt varma mackor.

Skinka, ananas och ost samt kaviar och ost.

Tyvärr så blir det inget Doobidoo i kväll för ”Världens barn insamlingen” har tagit över televisionen. Likaså radion har i dag nästan bara handlat om insamlingen och värdensbarnsloppet i Kalmar. Som det är nu så är det svårt att angagera sig i detta när vi har ett sådant kaos hemma hos oss. Vi har nog med oss själva. Lite själviskt kanske men man är sig själv närmast.

oktober 4, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply