Söndagen den 6 Oktober.

Ja då var kylan här. Runt nollan när vi åt frukost vid niotiden. På FB låg ett minne ute. Det var för tre år sedan.

Välkomnande för tre år sedan. Det var kompisar från Malmö som hälsade oss välkomna till campingen i Bolnuevo.

I går kväll så brann det filera bilar här i Oskarshamn. Fyra bilar brann inte så långt ifrån oss. Polisen vet ännu inte hur det kom sig.

Sov länge i dag också. Hade varit uppe och hjälpt Bertil på toan vid fyra tiden och hade svårt att somna om. En som det var full fart på var Missan men Anni låg kvar i sängen och trynade.

Jag har dragit ner på frukosten. Bertil slutade med kokt ägg för ett tag sedan men jag har fortsatt att koka ett till mig. Men nu så har jag skippat det. Så det blir bara te, jos och smörgås för min del. Bertil har Yoggi, jos och smörgås. Sen äter han ju 6 piller. Det är för högt blodtryck, diabetes, blodförtunnande och blodfetter.

I dag så åt vi de tunna pannkakorna som blev över i torsdags. De smakade gott med sylt och grädde till kaffet.

Anni och jag tog en promenad efter kaffet. Det var ingen värme och det är svårt att inte jämföra med hur de har det i Bolnuevo. Ser ju på FB hur fler och fler av våra bekanta kommer ner till campingen. Det svider lite.

Det kändes som om det kunde börja regna när som helst när vi promenerade. I går kväll så kom det en skur när jag drog ner persiennerna i sovrummet. Så vädret är inte så pålitligt precis.

I kväll så åt vi kebabspett igen. Den här gången så hade jag dem inte inne i ugnen lika länge som sist. Förra gången så blev de torra, i dag så blev de betydligt godare. Jag lät klyftpotatisen och grönsakerna vara inne i ugnen själva en stund först innan spetten fick gör dem sällskap. Jag kan varmt rekommendera grillspetten som ligger i kylskåpen tillsammans med hamburgarna på MAXI.

Nu får vi vänta extra länge på ”Brott och polis” för det är final på Världens barn galans insamling i kväll. Poliserna kanske tar ett par tjuvar till i kväll.

oktober 6, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply