Måndagen den 7 Oktober.

Gick inte upp förrän efter nio i dag heller. Tog först en dusch innan jag började med frukosten.

Satte sedan igång med att ringa KSRR angående att byta upp oss till en större soptunna. Försökte att fixa detta på nätet i går men gick bet på det. Nu så kommer det en större tunna om ca 14 dagar mot en penning lite över 300:-. Mannen i andra ändan i luren började förklara varför det kostade så mycket så som han själv tyckte det var lite magstarkt.

Fortsatte sedan att kolla upp hur jag skulle gå till väga för att skicka tillbaka stödstrumporna jag skickade efter för ett tag sedan. Trots rätt skonummer så räckte strumporna bara upp på halva vaden.

Sedan så gick jag ut och röjde i bagaget i husbilen. Visste att det skulle finnas några Cava i en låda och hittade fyra stycken. En massa andra matvaror som vi brukar ha som reserv när vi kör till Spanien plockade jag också in. Flyttade runt stolarna och plockade in grejer till vårt garage som det inte är någon mening med att köra runt på här i vinter. Det blev riktigt fint och ordning. Kollade in i bilen och där var det ca 11 grader. Precis vad jag ställt in värmen på.

Vill inte göra för mycket för jag vill att vi snart ska åka iväg till Linköping med Bertil. Men vi väntar fortfarande på kallelse därifrån.

Åkte till posten och skickade iväg strumporna. Fortsatte sedan till soptippen och kastade lite skräp från garaget. Det finns mycket mer som ska till tippen men nu så har i alla fall detta lass kommit iväg.

Vårt goda frukostbröd är så gott som slut och jag satte igång med att baka grahamsbullar. När baket var klart (det går ganska fort) så åt vi äggsmörgås till en burk öl.

Min ranson.
Naturligtvis så hade jag hjälp av Missan.

I går när jag tittade på ”Brott och polis” så körde en av bovarna genom Mariedam. Men såg inte röken av våra bekanta som bor på den vägen. Undrar om de är medskyldiga?

I kväll så är jag lite trött. Har fått gjort en hel del i dag. Pratade med grannarna som brukar vakta huset när vi är i väg till Spanien. De jobbade på sin tomt. Jag fick order om att säga till när Orvar ska in till vinterförvaring inne i huset på andra våningen. Han är alldeles för tung för mig. Skönt att ha så goa grannar.

Så var den här dagen snart slut och bara lite TV tittande kvar. God kväll gott folk.

oktober 7, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply