Onsdagen den 9 Oktober.

Ringde tidigt till neurologen i Linköping. De skulle ringa tillbaka 13.30. När de gjorde detta så hade jag hamnat på fel ställe. De sa att Bertil väntade på att få träffa en neurokirurg men kunde inte säga hur han stod på listan. För att få svar på detta så skulle jag ringa ett annat nummer. Jag gjorde detta men där fick jag besked att det var för sent och jag fick återkomma i morgon?

Vi åt frukost och sedan så gjorde jag inte så mycket. Drack kaffe och åt ostkaka till. Den hade jag köpt i går. Vi tycker mycket om ostkaka.

När jag pratat med Linköping så åkte jag till en däckfirma med en lapp med all information jag hittat på däcken till husbilen. Ville veta om det var vinterdäck på eller ej. Fick till svar att det skulle finnas en alptopp eller snöflinga på däcket men det hade jag inte sett. M+S betyder bara modd och sand sa han. Han ville jag skulle komma förbi med husbilen och visa däcken. Ska göra detta när vi kör med den nästa gång.

På frågan om Corollans däck var åretruntdäck så var de det men han trodde inte de skulle gå igenom besiktningen, för de var slitna. De var också nio år gamla. När jag tänker tillbaka så sa vi nog förra året att det var dags att sätta på nya däck det här året. Om jag riktigt tänker efter. Jag fick ett kostnadsförslag som jag nog ska godkänna. Ska tänka på det lite bara.

Fortsatte sedan till MAXI. Där träffade jag ett par bekanta som jag pratade lite med. Christina som jag klappade vargarna ihop med för flera år sedan . Det var före olyckan skedde på Kålmorden där en vårdare blev dödad av en varg. Vi hade trevligt med vargarna. Det var häftigt.

Sedan pratade jag med en som har det jobbigt med sin livspartner liksom jag. Tänk vad livet kan vända för en del.

När jag kom hem så låg det post i brevlådan. Paketet med strumpor som jag skickat tillbaka för att de var för små kom tillbaka? Ändå fick jag hjälp med att adressera paketet på postkontoret? Får åka dit i morgon igen.

Det låg även ett brev från Linköping med besked att Bertil inte var hjälpt med en shunt och därför var avskriven från neurologen i Linköping. Tittade på datumet brevet var skrivet och det var den 25/9. Alltså en vecka innan jag pratade med Andreas, läkaren, som jag pratade med förra onsdagen. Då hade han ju ändrat åsikt och nu väntar Bertil på besked om nästa besök. Undrar vilken omväg detta brev tagit. Men innan jag såg datumet så gick jag i taket och blodtrycket steg i höjden. Puuh!

Det blev även en liten promenad med Anni. Gick förbi där de eldade upp fyra bilar i lördags.

Inte alls lång ifrån där vi bor.

När jag kom hem så planterade jag lika dana växter som häromdagen i en bunke som ska stå utanför köksdörren.

I kväll så åt vi panerad spättafilé, stekt med ananasringar och purjolök. Skirat smör till och vatten. Potatis och grönsaker. Gott.

Serverade oss var sin lite skål med vindruvor och en clementin framför TV:n. Bertil stoppade i sig sina bums men jag har mitt kvar till senare. Ska se på ”Fråga veterinären” till att börja med sedan så ska jag leta efter något annat intressant. God kväll.

oktober 9, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply