Torsdagen den 10 Oktober.

Vaknade av att Bertil var på toa och sen hade jag svårt att somna om. Satte mig i soffan och såg ett avsnitt av ”Nya arga snickaren”. När jag sedan skulle lägga mig igen så fanns det ingen plats för mig i sängen. Bertil låg tvärs över.

Så det blev soffan igen. Anni ville ligga hos mig så det blev lite trångt där också. Somnade gott och vaknade halv nio. Ringde till neurokirurgen i Linköping. De skulle ringa tillbaka kvart över två.

Under tiden så åt vi frukost och jag tog mig en liten lur i sängen igen. Är så trött. Efter den lilla luren så tog jag itu med att göra plats för Orvar i vårt hobbyrum. Sorterade bort en massa sladdar, tomma kartonger till prylar, en ej fungerande dammsugare mm. Laddade detta i Corollan. Nu finns det plats för Orvar. Har fått order av grannen att jag inte får bära upp Orvar utan säga till honom när han ska upp.

Efter att vi fikat så ringde en sköterska från neurokirurgen. På min fråga var Bertil stod uppsatt för ett besök så sa hon i mitten av november. De hade ca två månaders väntetid. Jag blev alldeles förtvivlad och sa att så länge kan vi inte vänta. Hon skulle kolla och återkomma.

När jag var på väg till tippen med skräpet så ringde sköterskan igen. Hon hade hittat en tid den 22 oktober. Det är fortfarande länge att vänta tycker jag men i alla fall betydligt bättre än i mitten av november. Så nu ska vi planera för ett besök den 22:a. Men det är bara ett besök hos läkaren och då vet man inte vad som händer. Vi får nog slåss för en operation och om så ska ske vänta igen. Jag blir så trött. Bertil har gett upp förhoppningarna.

Har ringt och informerat sonen att vi kommer på måndagen före med husbilen. Skönt att han bor där så vi kan parkera hos honom.

Maten smakade gott i dag. Inte så konstigt när det serverades ärtsoppa med fläsk och tunna pannkakor med sylt. Det var alltid Bertil som stod för pannkakorna förr men jag har blivit en hejare på de nu.

Nu tar jag kväller. Ha en bra kväll.

oktober 10, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply