Onsdagen den 23 Oktober.

Efter en god natts sömn gick vi upp och åt frukost. Bertil har sovit hela natten efter den jobbiga dagen i går.

Missan ville ut direkt och satte sig på post vid sorkhålet. Det är mycket större nu efter hennes grävande. Testade att lägga in en video efter uppdateringarna som gjordes på bloggen för en tid sedan. Jag fixade det alldeles själv.

Missan på sorkjakt med Anni som påhejare.

Vi hade glömt ta med Bertils plånbok till Linköping och där hade han högkostnadskortet. Nu skulle jag ringa och prata om det men när jag tog fram kortet så såg jag att det gick ut den 9 oktober. Så nu får han starta om från början igen.

Ringde sedan till Birgitta på anhörigstödet och sa att jag ville ha information om vad vi skulle vara hjälpta med inom hemtjänsten. Hon skulle ta kontakt med ansvarig, som skulle höra av sig till mig. Tack för detta.

Jag fick lite kebabkött över för ett par dagar sedan som jag frös in då. Nu så lade jag resterna på en brödbit med riven ost över. Stoppade in dem ugnen i 9 minuter. Smakade gott till en öl.

Åkte sedan en sväng till LIDL och handlade. Köpte pinnglass. Det var länge sedan jag köpte glass. När jag kom hem så tog vi var sin glass.gott!

Läste Hemmets Journal som kom i går. Fick ett samtalsrum Bolnuevo. Alltid trevligt att ni tänker på oss. Alla ni som är där nere: ha de så bra. Jag börjar så smått vänja mig vid att int få åka ner i år.

Ska ta tag i det där med Corollans däck som ska köpas och sedan beställa tid till besiktning.

Jag gjorde en fläskpannkaka i ugnen i dag igen. Kanske lite tjatigt men gott.

Nu så går Bertil och lägger sig och jag får en kväll för mig själv med bara Anni och Missan som sällskap.

oktober 23, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply