Fredagen den 1 November.

Efter dusch och frukost så åkte Anni och jag till däckfirman igen för att få de nya däcken påsatta. Men, men vad förvånad man blir. Däcken hade inte kommit. Jag orkade inte ens bli arg. Men jag sa till killen att om de inte finns hemma nästa gång så kommer jag att bli riktigt arg. Har nu en tid den 12:e november. Kunde fått dem på måndag men då kör vi ju till Linköping.

Vi fick två pannkakor var till kaffet i dag. Gott. Sedan så kom två damer från hjälpmedelscentralen för att se hur vi hade det inför ansökan om elrullstolen. De härjade med Bertil. Sätt dig där, gå dit, gör det och gör det. De tror att han kan träna gången. Men vi vet ju bättre. De får hållas så blir de nöjda.

Jag laddade en maskin med skitiga sandsäckar. Sådana som man lägger på tältets nedkanter för att det ska bli tätt där. Innan vi åkte ifrån Spanien så tömde vi dem bara och packade ihop den. Även tyget som vi hade runt diskbänken fick sig en tvätt. Nu är de klara att användas igen.

Körde till Maxi. På apoteket där så köpte jag en specialtvål inför Bertils operation. Handlade lite annat också. En pizza till kvällen som jag maxade med ananas riven ost och oregano. Till detta så drack vi öl.

Mätta och belåtna så satte vi oss och såg på TV. Ännu en dag närmare operationen.

november 1, 2019 · Anitha · 2 Comments
Posted in: Hemma

2 Responses

  1. Nils-Åke Hansson - november 1, 2019

    Hoppa det gick bra med hjälpmedelscentralen och ni får den hjälp ni behöver. MEN fört och främst önskar Birgitta och jag välgång med operationen.
    Trevlig helg

  2. Anitha - november 1, 2019

    Tack snälla ni!

Leave a Reply