Lördagen den 2 November.

Dagen började bra och jag hade koll på läget, trodde jag. Gav Bertil hans födelsedagspresent på sängen. Det blev ingen frukost på sängen. De senaste åren har vi ju varit i Spanien och där var det svårt att äta frukost i sängen. Nu så klarar inte Bertil av det. Efter en stund så började jag fundera lite och då kom jag fram till att Bertil fyller inte alls år i dag utom om en vecka. Det är inte Fars Dag i morgon heller.

Mitt huvud börjar bli snurrigt det också. Tror att Bertil har smittat mig. Det har blivit för mycket den senaste tiden. Men vi firar väl Fars Dag i morgon ändå. Vet ju inte var vi befinner oss nästa söndag och dressen är Bertils presenter och behövs när han är i Linköping. Så det kan bli. Jag skulle nog behöva vila upp mig ordentligt.

När vi ätit frukost så gjorde jag en havregrynsdeg. Den jäste bra och var lagom kladdig att baka ut till bullar.

När de var färdiggräddade så var det dags för kaffe och macka. Jag tog ett kort innan vi högg in på mackorna. Men hade nog lite bråttom för suddigt blev det.

Jag kunde ju ha fuskat och tagit en gammal bild men så gjorde jag inte.

Bertil var trött och lade sig på sängen en stund. Jag blev sugen på att prata med någon. Kom på att det var länge sedan jag hade kontakt med en vän i Kungshamn. Ringde henne och vi pratade i nästan en timma. Vi hade mycket att prata om. Vi får pratas vid igen och inte vänta så länge tills nästa gång.

Sedan var det dags för mat. Gjorde en Hawaii gryta. Den åt vi med ris. Det blev över till två måltider till. Bra.

Nu så ska jag se på ”Så mycket bättre”. Tillsammans med dessa två.

november 2, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply