Söndagen den 3 November.

Dagen har varit regnig och grå. Jag har höjt värmen i husbilen så det ska vara skönt i morgon. Har plockat ut lite också. Kylskåpet fyller jag i morgon. Det är ju mest frukostmat som ska med och lite annan småmat.

Annars så har det inte hänt så mycket i dag. Det känns som om luften börjar gå ur mig. Jag hoppas så innerligt att operationen ska hjälpa Bertil till det bättre. Ibland så märker jag att jag biter ihop käkarna och knyter nävarna. Är så spänd. Får ta mig i kragen och slappna av emellanåt.

Fick ett mobilsamtal från Bolnuevo i dag och flera önskar oss lycka till på onsdag genom FB och messinger. Det känns så härligt att så många bryr sig om oss. Tack snälla ni. Har även fått meddelande från sådana som vi inte känner som önskar att Bertil ska bli hjälpt av shunten. Tack Per-Åke. Hoppas vi ses någon gång framöver. Blev så glad över att läsa ditt mail.

I kväll åt vi ugnsbakade grönsaker med kebabspett på topp. En öl till var inte fel.

I morgon efter att vi ätit lunch så kör vi mot Linköping och parkerar på sonens uppfart. Å, vad det ska bli skönt när detta är över.

november 3, 2019 · Anitha · 2 Comments
Posted in: Hemma

2 Responses

  1. Per-Åke - november 3, 2019

    Hej Anitha,
    Tror att vi alla som följer dig känner med dig, nu hoppas vi att detta går bra och när vi om ett par år kan ta pension och åka till campingen Bolnuevo i Spanien och hälsa på dig o Bertil, all lycka till

    Per-Åke

  2. Reidun - november 4, 2019

    Hej Följer din blogg och önskar er lycka till och klappa den vackra katten och vovven med Kram reidun

Leave a Reply