Onsdagen den 6 November.

Kunde inte sova hela natten. Vaknade flera gånger. Hade radion på i mobilen för då brukar jag somna. Men vaknade när den stängt av sig. Satte den på en timma i taget.

Klockan åtta gick jag upp och åt frukost. Gick en liten runda med Anni. Det var noll grader ute men ingen blåst i dag. Vantar och mössa på. Tycker att värmen i bilen är dålig. Kommer inte upp i mer än 18 grader fastän jag satt termostatet på 26 grader. I vintras så blev det mycket varmare men det var ju inte så kallt ute då. Men tror att det är något som inte är riktigt som det ska. Om vi ska ut med bilen fler gånger i vinter så får jag lämna in den till Motorcentrum i Bockara så de får kolla.

Försökte ta en liten tupplur igen men kunde inte koppla av. Anni gjorde mig sällskap under filten. Jobbigt att vänta på att mobilen skulle ringa från sjukhuset och meddela att Bertil var färdigopererad och tillbaka på rummet.

De ringde från sjukhuset klockan tolv. Allt hade gått bra och han låg då på postoperativ avdelningen och skulle bli kvar där ca 6-7 timmar. Alltså ingen ide att åka dit i dag. Får sikta in oss på att åka dit i morgon.

Jag ringde till postoperativa avdelningen klockan halv fem för att höra hur Bertil mådde. Fick prata med en trevlig sjuksköterska som sa att Bertil mådde bra och skulle få ugnspannkaka och lättöl. Han hade inte mått illa eller haft ont. Hon visste inte hur det var på den vanliga avdelningen om det fanns ett ledigt rum där nu men egentligen så var han så bra att han kunde förflyttas dit. Hon skulle höra av sig lite senare om hur det blir. Kommer han dit så var vi välkomna att hälsa på honom. Jag skulle ringa dit vid sju om hon inte ringt och kolla. Om han var förflyttad så kunde vi komma en stund då eller så skulle jag få prata med Bertil i telefonen.

Jag ringde till sjukhuset lite i sju. Bertil låg kvar på postoperativa avdelningen så jag fick nöja mig med att prata med honom på telefon. Han lät lite raspig i rösten och hade lite ont i mellangärdet sa han. Pannkakorna hade han inte ätit mycket av för dem tog de bort sa han. Jag sa ill honom att han måste säga till om han har ont och det hörde jag att han gjorde när han lämnade tillbaka telefon till sköterskan.

Nu håller jag på att få upp värmen i husbilen. Det finns en spak bakom ryggdynorna i hörnet och den har jag ställt om så nu är golvvärmen på. Visste inte om den var på eller inte men nu känner jag skillnad. Fick hjälp av sonen att byta till den svenska gasolflaskan och har nu värme från både el och gasol. Den spanska flaskan är det nog inte mycket kvar i för den har vi haft sedan vi var i Spanien. Vill inte bli utan gasol mitt i natten. I natt ska jag inte frysa.

Bra ställplats det här. El ingår och även en hel del mat.
Här bor tre kaniner.

november 6, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Någon stans i Sverige

Leave a Reply