Söndagen den 10 November,

Det blev ingen tidig kväll igår. Klockan blev elva innan jag lade mig. Men efter att ha släppt ut Anni vid tretiden i natt för att kissa så låg jag till tio i morse innan jag gick upp. Visserligen så var radion på sedan halv åtta men jag slumrade gott vidare.

Frukosten blev sen i dag. Vädret är verkligen kass. Riktigt grått och trist. Om det inte regnar så är det nära på.

Åkte iväg till Bertil lagom till ett. Han hade mått illa i dag och fått medel mot det annars så var han som vanligt. De kom och tog blodtrycket medan jag var där. Det var helt O. K. När jag åkte därifrån så var han trött.

Stannade till på Maxi och Rusta på hemvägen. Måste fördriva tiden lite.

Satte up en krans på ytterdörren. Satte den på insidan så att vi kan se den inifrån. På köksbordet lyser det fint också.

Lyser fint.
Strålande toppar.

Fikade sedan innan jag åkte tillbaka till Bertil. Då regnade det med snöinslag, usch!

Bertil blev glad att se mig. Han tycker det är pest att ligga där och jag förstår honom. I går fick han tårar i ögonen. Det är ju en tråkig miljö och kallt är det. Han går mellan rummet och matsalen med en rollator. Hans rum ligger längst bort så det blir en bit för honom att gå till varje måltid. När jag frågar om maten så säger han att den inte är god. Jag lovar att han ska få god mat när han kommer hem.

Efter att vi pratat en stund så blir det tyst. TV:n är på men Bertil orkar inte se så mycket. Jag blir också trött av att sitta på en hård stol. Men tycker att jag måste sällskapa honom så att det blir lite omväxling mot att ligga där själv. Ska bli skönt när han får åka hem.

Det hade slutat att komma snöinslag i regnet när jag åkte hem. Men hu vad mörkt det är att köra. Blev välkomnad när jag kom hem också. Åt kycklingklubba och coleslaw. Drack två glas rödvin i dag också. Nu fins det en liten slat kvar till i morgon.

Såg lite på TV. Hoppas jag får lite information om Bertils vistelse på sjukhuset framöver i morgon.

november 10, 2019 · Anitha · One Comment
Posted in: Hemma

One Response

  1. Eva Dramin - november 10, 2019

    Du kämpar så mycket för din Bertil, du är fantastisk. Hoppas att han snart får komma hem. Då tror och hoppas jag att han kommer att rätt så snart bli bättre.

Leave a Reply