Onsdagen den 27 November.

I morse sa var Bertil hungrig klockan sju. Han går ju och lägger sig tidigt så det är inte så lustigt att han är hungrig på morgonen. Jag serverade Yoggi på köksbordet och gick till sängen och lade mig igen. Efter en stund så kom han ock lade sig igen. Han kan gå med rollatorn men fötterna släpar i golvet. Efter operationen så lyfte han dem.

När vi sedan gick upp så fick Bertil duscha. Det går bättre med den svängbar stolen på badkarskanten. Jag fixade frukost åt oss.

Plockade sedan fram ett par adventsljusstakar till fönstren på övervåningen. Hittade även lite andra julprydnader som kom fram.

En fin advents ljusstake hittad i gömmorna.

Till kaffet i dag så åt vi knäckebröd med ost och kaviar på. Sedan var det dags för mig att köra Corollan till Bilprovningen. Fick köra in direkt fastän jag var tidig. Satt och drack en kopp kaffe medan Corollan testades. ”Killen” var grundlig men hittade inget att klaga på. Inte dåligt för en nittonåring. Blankt papper.

Det blev fisk till mat i dag. Hällde över torsken en påse med sås och in i ugnen. Kokt potatis och brysselkål till samt mousserande vatten. Gott.

Väntade förgäves på samtal från Linköping i dag. Får hoppas att Andreas, neurologen, ringer i morgon och talar om vad de kom överens om i dag på NPH teamets möte,

Missan fick ett ryck i kväll igen. Det går som bara den. Rivstarter och tvärnitar. Sladdar i svängarna. Undrar om campingens katter lider av inavel? Hon låter när hon springer iväg. Anni står still och bara tittar förundrat. Hon tycker nog att Missan är knäpp. Både Bertil och jag håller med.

november 27, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply