Torsdagen den 28 November.

Ögat bredvid näsoperationen har blivit irriterat och rinner. Det började i går kväll. Jag hade ju tid på ”Öron näsa hals” på sjukhuset klockan halv elva i dag. Och där konstaterades att det har blivit infekterat i ögat och runt såret är det rött. Fick antibiotika för detta.

Ser inte roligt ut.

Handlade på Maxi, Rusta och Lidl på hemvägen. Det gäller att passa på nu om snöovädret kommer hit.

Bertil undrade var jag varit, han hade glömt att jag berättat vart jag skulle. När han fick kaffe men saffranslängd så lugnade han sig. Kunde inte motstå att köpa en i dag också.

Sedan så lade vi oss i sängen allihopa. Anni och Missan trängdes med mig. Varför kan ingen av dem ligga hos husse?

Plockade sedan fram ljusträdet. Vi kan inte ha någon gran i år för Missans skull. Men trädet är fint. Vet bara inte riktigt var det ska stå.

Kanske här?
Eller här?

Får väl se var det hamnar till slut. Ärtsoppa och tunna pannkakor i dag eftersom det är torsdag.

Mobilen larmar nästan hela dagen. Jag ska ta mina piller tre gånger om dagen på fastande mage och Bertil tar sina paracetamol fyra gånger om dagen plus blodtrycksmedicin och mot diabetes på morgonen och på kvällen bara mot diabetesen. Allt som allt sju larm. Däremellan ska jag lägga i salva i ögat fem gånger om dagen. Ett heltidsjobb.

Hela dagen har jag väntat på att de skulle ringa från Linköping och berätta vad NPH teamet kommit gram till angående Bertil men de ringde aldrig. Jag får väl ringa i morgon bitti igen. För dem är han ett namn på ett papper.

Så gick den här dagen också.

november 28, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply