Fredagen den 29 November.

Gick upp och ringde Linköping. Tog mitt piller och salva i ögat innan jag lade mig igen.

Lite över åtta gick jag upp igen för att göra frukost. De ringde från Linköping och jag redogjorde för hur Bertil mådde och frågade vad de kom fram till på NPH teamets möte i onsdags. Hon jag pratade med skulle prata med Alexandros som opererade Bertil. Efter en stund så ringde Alexandros och vi pratade lite. Han skulle återkomma. Sedan ringde damen igen och sa att Bertil fått en tid klockan 11.00 på tisdag.

Nu satte jag igång med att boka sjuktransport för Bertil och mig då jag inte anser mig klara av att köra med mitt öga. Väntelista. Jag hamnade som nr 74 i kön. De skulle ringa upp när det var min tur.

När vi gick upp i morse så regnade det men senare så övergick regnet till snö och det var inte roligt.

Utsikt mot gatan.
Genom köksfönstret.
Inte roligt.

De ringde tillbaks från sjuktransporten och nu så har vi bokat resa för Bertil och mig till Linköping och tillbaks. Genast så infann sig problemet med Ann. Hon kan ju inte vara hemma hela dagen själv. Som tur är så har vi världens bästa grannar. De släpper ut henne i trädgården ett par gånger medan vi är borta. Sedan så har Roger skottat utanför vår dörr. Tack snälla grannar, vi skulle inte klara oss utan er.

En rejäl köttbullemacka till kaffet. Det mättar gott. Mitt piller ska tas på fastande mage så det gäller att planera mat och piller.

Missan ville gärna gå ut och kom så långt som till sorkhålet. Men där satt hon inte så länge i dag.

Burrrr, så kallt om tassarna.
Bättre att sitta här och ha koll.
Här vill jag sitta, matte.

Annars så har vi inte gjort så mycket mer i dag än stängt av larmet i min mobil och tagit piller samt ha salva i ögat. Än så länge tycker jag inte ögat är bättre.

Vi år lite i kväll och nu är det TV. Doobidoo.

november 29, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply