Lördagen den 30 November.

Nät jag kastade soporna i morse så såg jag att vår snälla granne sopat bort snön från Corollan i går också. Vi har den bästa av granne! Tack!

Efter frukosten så löste jag Melodikrysset som vanligt. Det är ett riktigt fint vinterväder ute. Minus och sol. Men jag njuter inte av den synen. Saknar sol, värme och vänner i Bolnuevo. Anni vänder i köksdörren och vill inte gå ut. Till sist så måste hon och då går hon motvilligt ut. Missan däremot vill ut lite då och då för att titta till sorkhålet. Men hon är inte ute länge förrän hon hoppar upp på fönsterblecket så det plingar inne. Då kommer matte och öppnar dörren. Om jag dröjer lite så ser jag ett par STORA ögon stirra in genom rutan.

Kallt om tassarna.
Undrar om sorken är hemma?
Bästa platsen.
Soffan är bäst.

Vi satt sedan i soffan och tittade lite på skidorna. Vi är inte särskilt intresserade efter att ha tillbringat de senaste vintrarna i Spanien. Där nere så tyckte vi att det var härligare att vara ute i solen än sitta inne i husbilen och se på TV. Många av våra grannar där var från norra Sverige och de kunde inte undvara att se på denna sport.

Tunna pannkakor med sylt och grädde till kaffet i dag. Bra att göra för många pannkakor på torsdagarna.

TV:n har visat skidor hela dagen. Finns inte mycket att välja på. Radion är också ockuperad av sport.

Idag så åt vi jättegod fläskgryta med ris. Mycket grädde i som gör smaken. Nu så blir det ”Så mycket bättre”. Har precis tittat på ”Killing Ewa”. Hur ska det sluta?

november 30, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply