Måndagen den 2 December.

Ringde till Öron, näsa hals mottagningen och pratade med en sköterska där om mitt öga som inte vill bli bra. Vi kom överens om att jag ska ge det ett par dagar till och höra av mig på onsdag. Är inte ögat bra då så får jag träffa läkaren som opererade bort bacilliomet på torsdag. då är han i Oskarshamn igen.

Åt frukost efter en snabb dusch. När håret torkat gick jag ut och gjorde Corollan ren från snö och is på rutorna. Det gick förvånansvärt lätt. Försökte att tömma tankarna i husbilen med vredens satt fast. Gick in i husbilen och kollade. Det var 15 grader där inne och allt såg O. K. ut. Får ta tag i tömningen när det blir mildare ute som det ska bli framöver. Måste ta in vattenslangen som står ute. Den ska tömmas och flyttas in i garaget. Även torkvindan ska in.

Pratade med en granne som har en lika besvärlig situation som mig vad gäller maken. Vi funderar på att rymma tillsammans.

Åkte in till stan vid ettiden. Kollade på skor till mig. Jag har inga vinterskor. Det var inte lätt att hitta några. Mina enkla krav: snygga och lätta att ta på. Till slut så hittade jag ett par som dög till mig. Färgen kan diskuteras men de var verkligen lätta att ta på. Inte fel heller att det fanns inbyggda dubbar under. Bara att fälla fram dubbarna. Visste inte att det fanns sådana sulor.

Ju mer jag tittar på skorna ju mer tycker jag om färgen Det fanns en toppluva i samma färg med svart tofs men någon måtta får det vara..
En fin gran i Gallerian.

Köpte en mjuk och skön mössa till Bertil, de han hade var så trånga och de får inte klämma. Han behöver också nya vinterskor men det är inte lika aktuellt.

På vägen hem så körde jag till Hälsocentralen och tog bort stygnen på kinden. Det gick snabbt. Det såg jättefint ut sa sköterskan.

Har funderat mycket på hur vi ska få i oss mat i morgon. Det blir nog tajt med tid och vet inte om vi hinner äta på sjukhuset. Nu gjorde jag en fläskpannkaka i ugnen till mat i dag och då så tar vi med oss rester som vi kan äta i bussen. Hembakade mackor får också följa med. Så vi behöver inte bli hungriga. Piller till Bertil och mig får jag inte glömma heller. Medicinlistan och shuntkortet är i min handväska.

Vår tid är nu” börjar snart och det ska jag se. Håller tummarna för att det blir bättre i morgon. Så se till att ni håller era tummar i morgon också. Orkar inte med flera motgångar.

december 2, 2019 · Anitha · 2 Comments
Posted in: Hemma

2 Responses

  1. Per-Åke - december 2, 2019

    Lovar, skall hålla tummarna hela dagen, Styrkekramar till er båda,
    Per-Åke

  2. Eva Dramin - december 2, 2019

    Tänker på er och håller så klart alla tummar för att det ska bli bra nu.
    Varma kramar till er båda.

Leave a Reply