Torsdagen den 14 Maj.

I natt hade det inte varit minusgrader här. Bra.

I går kväll när Missan och Anni låg i soffan så råkade deras huvuden stöta ihop. Missan vände på sig lite och började slicka Anni i huvudet. När Missan kommer så nära brukar Anni fara iväg för hon litar inte på, att det inte kommer en tass flygande. Men denna gången så låg hon kvar och lät sig bli slickad på. Det såg så gulligt ut. Vem vet, de kanske kan ligga och sova ihop en dag.

Bertil fick sin dusch i dag medan jag fixade frukost. Senare så rakade jag honom med rakmaskinen. Ansade mustaschen också.

Fikade med knäckebröd innan det var dags för Bertils middagsvila. Jag pratade med Ardita om Bertils utevistelse och hon sa att då måste han ha en elrullstol. Hon skulle prata med arbetsterapeuten. När jag ansökte om en sådan så fick vi nej. Undrar hur det ska gå nu. Vi kom fram till att det skulle passa med utevistelsen som avslutning på middagsvilan. Nu så blir det att vänta igen.

Medan Bertil vilade åkte jag till Hemtex och köpte en duk till köket. Det räckte till bordet och köksbänkarna. Har en fyrkantig duk över som jag kan ha på bordet ute eller i husbilen.

Somrig duk.
Maten smakade bra på nya duken.
En blänkande husbil.

Kvällen förflöt som vanligt.bertil körde omkring med rullstolen tills hemtjänsten kom. Nu ligger Han och jag ser på TV.

maj 14, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply