Torsdagen den 21 Maj.

Kristihimmelfärdsdag 2020.

Det hade varit roligt att vara på husbilsklubbens.se årsmöte som brukar vara denna helgen. Men i år så är årsmötet uppskjutet till nästa år. Vi hade ju inte kunnat åka dit i alla fall men det hade varit roligt.

Under tiden vi åt frukost så körde jag en maskin med tvätt. När jag sedan hängde ut kläderna för tork så hörde jag göken högt och tydligt. Den kom från väster och då är det väl bästergök. Men samma gök måste ju vara alla väderstrecks gök, eller hur? Beror på var man bor i förhållande till den.

Hela förmiddagen tillbringade vi på altanen i den härliga värmen. Missan stal stolen för mig.

Den blev ledig lite senare.

Gick ut till husbilen och hämtade en sommarklänning. Passade på att knyta en rosett omkring ratten. Påminnelse om att husbilen är avställd.

Kom-ihåg!

Det blev micrade vaniljbullar till kaffet. Härligt att sitta i sol och värme till ljudet av göken. Sedan blev det dags för Bertils middagsvila. Då var BadenBaden ledig och jag låg och lyssnade på radion.

När jag skulle plocka in tvätten så såg jag en bålgeting som kröp ner i en strumpa. Jag höll koll på den medan jag plockade ner resten av tvätten. När det bara var strumpan kvar så var getingen fortfarande i strumpan. Tur att jag visste om det. Fick rysta ut getingen. Inget att leka med, en bålgeting.

Bertil ville inte gå ut mer men jag var ute en stund till. Sedan så körde jag torsdagsmat, ärtsoppa och pannkakor. Hade egentligen velat haft grillat och något gott till men Bertil bryr sig inte om vad han får. Enklast att gör det gamla vanliga.

Musse ringde och frågade om han skulle komma med Haidi och jag sa att det var O. K.

När vi ätit färdigt så ville Bertil sitta i fårullsstolen och jag gick ut en stund till innan jag plockade in dynorna. Sedan var det TV som gällde. Det var ett program om The Boppers. Riktigt bra program och härlig musik.

Plötsligt så sa Bertil; vad ska vi göra med husbilen, ska den bara stå där? Svarade att det inte var någon brådska att göra något. Den står bra där. Frågade om han tyckte att vi skulle sälja den men det tyckte han inte. Undrar vad han tänker egentligen. Efter en stund så frågade han samma sak igen.

Nu har Bertil kommit i säng ordentligt och jag ska hitta något att titta på.

maj 21, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply