Lördagen den 30 Maj.

Pingstafton 2020.

Det kändes inte som Pingst i dag. Alla dagar är varandra lika nu för tiden. Jag gick upp halv åtta och klädde på mig. Hemtjänsten kom vid åtta.

Vi åt frukost som vanligt. Sedan så löste jag Melodikrysset. När det var klart så försökte en vän från Piteå ringa till mig på Messenger men det misslyckades. Jag försökte ringa tillbaka men det gick inte heller. Vi får väl försöka senare.

Solen gassade och det var skönt ute trots blåsten. Det blåste från rätt håll i dag. På altanen var det lä. Det smakade gott med kaffe och bullar i solskenet.

När det var dags för Bertil att gå in så fick jag det jobbigt. Det är uppför i köksdörren och tungt att skjuta på rullstolen. Håller så Bertil emot med händerna i dörrposten och fötterna i golvet så är det nästan omöjligt att komma in. Jag fick ta bort hans händer med våld för att kunna komma in. Förstår inte varför det blir så fel i huvudet på honom. Han kan inte förklara varför han gör så. Nu så får han vara inne resten av dagen.

Han vilade mellan ett och tre. Han verkar behöva denna stund i sängen. Under tiden han var där så solade jag mig lite på altanen. Det var jätteskönt. Det rör sig mycket i huvudet på mig när jag ligger i BadenBaden. Hur länge klara vi detta?

Jag gjorde en fjällröding i ugnen och serverade med potatis och romsås. Gott. Fileérna är så stora att det blev över till en annan dag. Får se hur jag löser detta.

Vittjade brevlådan och där låg kallelsen till neurologen i Linköping. Den kom säkert i går men vi får posten så sent att jag glömmer att titta efter den på kvällen utan kollar dagen efter. Undrar om det överhuvud taget är någon ide att ställa om shunten? Men naturligtvis så gör vi ett sista försök.

jag skulle vilja byta med Anni. Hon har det så fridfullt i sin bädd.

maj 30, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply