Söndagen den 31 Maj.

Pingstdagen och Mors Dag 2020.

En härlig sommardag med sol och värme. Efter morgonritualerna så åkte jag till stadsparken. Sonen ringde när jag var på väg. Fick parkerat och pratade med honom en stund innan jag fortsatte till stadsparken. Kom precis lagom till det var dags att promenera iväg. Vi var inte så många i dag men hundarna trivdes. Det gjorde vi mattar och hussar också.

Hela gänget.

Dessa stunder njuter både Anni och jag av. På hemvägen bytte jag gastub till mitt bubbelvatten på Lidl.

Mobilen ringde när jag nästan var hemma. En vän från Bolnuevo. Vi pratade en bra stund. Roligt att prata bort en stund.

Satte sedan igång med att göra en bärpaj. Den åt vi sedan med marsansås och kaffe innan det var dags för Bertils vila.

När Bertil lagt sig så parkerade jag mig i BadenBaden och lyssnade på P4 Extra. Det gassade på ordentligt. Jag läskade mig med en glass. Anni försvann och jag letade efter henne. Hittade henne i sovrummet ihop med Bertil. Hon föredrog att ligga inne.

När Bertil kom upp så körde hemtjänsten ut honom på altanen. Där var det hans tur att få en glass. Passade på att klippa håret på Bertil när vi satt ute.

Det blev dags för mat och jag kokte ett par ägg som jag lade på en macka ihop med resterna av fjällrödingen från igår. Gott.

Saknade en kvist dill på toppen.

Väntar på hemtjänsten som ska hjälpa Bertil med kvällsbestyren. När han lagt sig ska jag äta upp resten av bärpajen med marsansås på. Har burit in vasen med syrenerna till soffbordet. De doftar så gott.

Skalman gör sig bra ihop med syrenerna.

maj 31, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply