Fredagen den 26 Juni.

Med fönstret öppet en lite bit och takfläkten på sparlåga är det skönt att sova. Jag gick upp klockan sju och duschade. Hann precis färdigt till hemtjänsten kom.

När jag kom ner för trappan så var Bertil färdig och satt vid köksbordet. jag fixade frukosten och vi åt. Sedan tog jag igen mig lite. Det är alldeles för tidigt att gå upp klockan sju.

Sedan så tog jag Corollan och åkte till Maxi. I dag så fick man två liter jordgubbar för 100 kronor och jag köpte två fast egentligen ville jag bara ha en liter. Den unga killen lade på extra gubbar när kartongerna stod i kassen. Gullig kille. Handlade resten inne på Maxi men kompliterade lite på Lidl på hemvägen.

När Bertil kom upp så åt vi jordgubbar med vispad grädde. Jättegoda gubbar. Bertil ville sitta i ullstolen och jag gick ut till altanen och satte mig i badenbaden. Skönt under markisen. Bertil satt med fläkten framför sig.

Visste inte vad vi skulle äta i dag. Men frågade Bertil om han ville ha youhurt med müsli och det ville han. Sedan fick han lite jordgubbar med grädde. Jag åt jordgubbar också men sparade lite till kvällen

Bertil var trött och väntade på hemtjänsten. När de kom lite över åtta så kom han snabbt i säng. Jag gick ut på altanen och åt upp de sista jordgubbarna. Solen stod lågt och markisen hjälpte inte mycket men var skönt i alla fall.

Kollade över blommorna och de behövde vatten. De dricker mycket nu.

juni 26, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply