Onsdagen den 8 Juli.

Somnade fort i går kväll. Hade sovit dåligt natten innan. Men vaknade lite över fem i morse och hade vårt att somna om. Tror inte jag har fattat att Bertil inte kommer hem mer.

Jonny kom in vid åtta och vi åt frukost. Det var länge sedan jag ätit frukost utan att ha serverat Bertil vid bordet. Nu bredde vi våra egna mackor vid bordet. Vi åt kokta ägg. Det var länge sedan Bertil ville ha ägg till frukost. Det åt vi alltid förr.

Sedan ringde jag och sa ifrån larmet. De skulle komma och hämta det på eftermiddagen ihop med låset de öppnar med mobilen.

Jag ringde till Husbilslandet och berättade att vi inte kunde få upp TV:n från sin plats bakom ryggstödet. Verkstadskillen guidade Jonny att söka fel med säkringar mm. Nu vet vi att det är ström fram till motorn men antagligen är det ett kretskort som är trasigt. Garantin gick ut i maj men killen skulle undersöka om det gick att ordna ändå och återkomma. Men i dag så hörde han inte av sig.

Jonny och jag började röja i arbetsrummet. Där finns det massor som ska kastas. Det är mycket som är sparat som inte behövs. Vi lastade hans bil full med prylar. När de hämtat larmet åkte vi till Storskogen och kastade allt vi lastat i bilen.

Hämtade Taimat på väg hem. Vi delade på en portion. Gott och mycket mat.

I morgon ska vi ta itu med garaget. Då ska vi hyra en släpkärra. Vädret var skapligt framåt kvällen och vi satt ute och åt var sin glass. Sedan mulnade det på igen och vi gick in och tittade på TV.

Jonny ringde till Bertils boende och frågade hur han tagit det hela. Det verkar som om han inte bryr sig så mycket. Han har inte gett uttryck för att han inte är hemma eller saknar oss. Maten hade han ätit själv. Det känns bra att han inte är så medveten om att han inte är hemma. Personal hade suttit inne hos honom och pratat men han är inte så pratig. Han sitter ju i karantän, därför gör de honom sällskap på rummet.

Lite jam i tältet.

juli 8, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply