Torsdagen den 9 Juli.

Sovit gott men vaknar så tidigt och kan inte somna om. Gick upp lite över sju och tog en dusch. Sedan klippte jag bort ca 2 cm av mitt hår. Jonny har satt upp en backspegel i badrummet så nu ser jag vad jag gör på bakhuvudet. Det blev riktigt bra.

Jonny kom in vid åtta och då hade jag börjat med frukosten. Lite annorlunda mot den senaste tiden. Nu så äter vi ägg och brer våra mackor vid bordet mot att jag gjorde allt i ordning vid diskbänken när Bertil skulle äta frukost.

När vi var klara med frukosten så började vi med att åka och hyra ett släp på 24 Rental. Sedan så lastade vi släpet fullt med prylar från garaget. Det var inte klokt vad mycket skit där var. Pyssligt att sortera i rätt ordning efter hur det såg ut på tippen. Efter första lasset så fikade vi på altanen med micrade bullar till.

Sedan fortsatte vi med att fylla ett lass till och körde iväg med. Klockan hann bli bortåt tre innan vi var klara. Lämnade släpet på hemvägen. Det finns mycket kvar i garaget men vi kastade en hel del i alla fall. Jonny får komma hit fler gånger och hjälpa till.

Jag bjöd på köpt Lasagne med öl till. Lidls alkoholfria är riktigt god. Vi avslutade med en kopp kaffe på altanen innan det blev dags för Jonny att åka hem till familjen i Linköping.

Jag hällde upp ett glas med saft och satte mig på altanen. Då började jag känna efter hur jag mådde. Nu är jag ensam här i huset. Har förstås Anni och Missan men saknar min livskamrat. Hur ska det här gå?

Värmde en Tacopaj och drack ett litet glas rött till. Satt ute på altanen. Det var en fin sommarkväll. Nu så ska jag ta mig igenom kvällen och sova gott i natt. Sovrummet är mitt igen.

Anni och jag har gott om plats.

juli 9, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply