Lördagen den 11 Juli.

För fem år sedan hade vi det så här bra i Nora.

Somnade fort i går kväll. Anni behövde gå ut och kissa vid tvåtiden i natt. Sedan somnade jag om och sov till lite över sju. Länge sedan jag sov så bra. Lite tidigt att gå upp så jag skruvade lite på mig men gav snart upp och gick upp och åt frukost.

Regnmätaren hade samlat mycket vatten sedan regnet i går kväll. Det var inget vidare väder på morgonen men det regnade inte i alla fall.

Så mycket blev det.

Jag löste Melodikrysset som vanligt. Sedan åkte jag till stan. Sonen hade köpt billiga och bra skor på Intersport i Linköping. Jag hittade likadana här men lite dyrare. Köpte jordgubbar på torget. De var stora och fina. Kanske bättre att gubbarna är små, då blir det inte så många hålrum i kartongen.

Gjorde två sockerkakor. Tanken var att kunna göra små tårtbitar. Så när kakorna var bakade så gjorde jag mig en liten tårtbit med grädde och jordgubbar på som jag åt till kaffet. Det har regnat till och från i dag. Medan jag satt ute och fikade så var det uppehåll men sedan skvätte det igen.

Ser fina ut.
Smakade gott!

Gick in och satte på TV:n. Tittade ut och då sken solen igen. Men stannade kvar inne och såg på ”112”.

Missan och Anni slappade en stund också.

Inte lätt att få sitta i den. Missan älskar den.
Anni sov gott i soffan.

Tänkte ta mig en tupplur men kunde inte sova. Tankarna rusar runt i huvudet. Tänker på hur jag ska klara detta att bli ensam.

Gav upp att försöka sova och tog med Anni ut på en promenad. Gick förbi slingan, en bit hemifrån och såg dessa skyltar.

Tydligen ska det bli ny belysning.
En riktig OCR aktivitetsbana.

Tänkte först hoppa över maten men skärpte mig och stekte en fläskkarréskiva och kokte potatis. Gräddsås till smakade gott. Glömde att jag hade en öppen vinflaska i kylen utan drack vatten till.

Nu är mattorna på plats i köket igen.

Skit på TV:n i kväll. Ska nog se Countrymusikens historia. Har inte tittat på de tidigare programmen. Det får nog kvällen att gå.

Sovrummet är sig likt igen med kuddar och djur.

juli 11, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply