Tisdagen den 14 Juli.

Grattis till vår Kronprinessa som fyller 43 år i dag.

Anni ville ut vid tvåtiden inatt. Då tittade jag på det sista avsnittet av ”Livet i Fagervik. Å nu är det färdigtestat på den serien.

Sov vidare till över åtta. Då smakade det gott med frukost. Solen sken i dag och temperaturen höll sig till strax över 22 grader.

Jag satte igång med att rensa ut halsdukar, mössor, vantar mm ur garderoben i hallen. Det blev en hel sopsäck.

Detta har legat i garderoben i många år utan att någon använd dessa.

Det plingade till i paddan och det var ett par vänner som vi lärt känna i Spanien. De skulle passera Oskarshamn och skickade kramar. Jag tyckte att de skulle komma förbi och dricka lite kaffe. Så efter ett tag så satt vi på altanen och fikade. Vi hade mycket att prata om. Riktigt roligt att få så fint besök. Hoppas att fler bekanta har vägarna förbi.

Tack snälla för besöket.

I dag så gick jag ingen promenad med Anni. Kände mig trött. Sparade mig till dansen i TV.

Hoppade över maten och åt ett par ägg- och kaviarmackor med öl till lite senare. När jag satt i soffan så kom Missan in och gick till dörrmattan. Där såg jag att hon hade något litet som rörde på sig. Tog med sopskyffeln och gick dit. Det var den minsta mus jag sett. Men kunde inte ta den för Missan tog den i munnen och försvann ut genom köksdörren. Stackars lilla babymus. Som tur var så missade Anni det hela. Jag stängde köksdörren. Efter en stund så ringde Missan på och ville in. Nu så hade hon inget byte med.

I kväll blir det dans, allsång och födelsedagsfirande på TV.

juli 14, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply