Onsdagen den 15 Juli.

Sovit bra i natt också. Gick upp lite efter åtta och åt frukost. Läste lite i Hemmets Journal men kände mig rastlös. Tog itu med ytterligare en garderob. Det blev en hel del att kasta där med. Tyckte inte att det platsade till återvinning utan rent skräp.

Efter en tur till tippen så fortsatte jag till Maxi. Handlade lite. Det blir mindre att bära hem nu när jag är ensam. Föll för frestelsen att köpa en liter jordgubbar av säljarna utanför. De har så fina gubbar.

När jag kom hem så satte jag igång att baka havrebullar. Nu kommer de att räcka länge. Funderade på hur jag skulle förpacka dem. En och en är lite för pilligt så det blir större förpackningar. Så får jag öppna en påse och plocka ut en bulle varje morgon.

Lyxade till dem lite. Penslade med vatten och strödde havregryn på dem.

Jag hade satt Orvar på jobb och öppnat in till grannen. Blir lite putt på Anni. Hon försöker hela tiden smita in genom hålet i häcken. Så fort jag inte har koll på henne. Tror jag ska ta fram plastkassen med skrammelprylar i.

Ett lyckat bak. Jag hade ett kokt ägg över sen igår och det fick plats på den ena mackan och på den andra så fick det bli ost. Gott med en öl till.

Nu så blir det danz igen.

Larz Kristerz
Infarten till campingen i Bolnuevo, längtar dit.

juli 15, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply