Onsdagen den 22 Juli.

Inget regn i dag heller. Synd! Ringde till Safiren där Bertil bor och fick besked att karantän fortfarande råder vad gäller besök men han behöver inte vara instängd på rummet utan vara med de andra boende. Bertil har sagt att han längtar hem? Då är han nog medveten om att han inte är hemma. Tråkig situation men fanns inget val. Det var svårt att sköta om honom hemma. Det känns ensamt trots Anni och Missan.

De ligger gärna i mitt knä och trängs.

De ligger skavfötters.

En liten filmsnutt från söndagens promenad och bus i stadsparken.

I morse när jag åt frukost så undrade jag var Anni var. Hittade henne i den obäddade sängen.

Gott om plats.

Jag har gjort en fläskpannkaka i ugnen. Det smakade gott. Nu har jag till tre middagar till. De går utmärkt att frysa har jag förstått.

Det kom 5 mm regn på eftermiddagen. Alldeles för lite men man får vara glad för det lilla.

Nu är det inte mer att skriva om för i dag.

juli 22, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply