Måndagen den 27 Juli.

Nu så äger jag domänen och bloggen. Det lyckades att föra över dem på mig. Sådana saker brukade alltid Bertil sköta om men jag lär mig efterhand. När man måste så kan man mer än man tror.

I går så var vi i stadsparken, Anni och jag.

Bara 9 hundar som busade.

Vädret var lite oroväckande ett tag men vi klarade oss utan regn innan vi kom hem. Sedan kom det lite, med betoning på lite.

När vi hade ätit på kvällen så satte jag mig i soffan. Efter en stund så saknade jag Anni. Trodde hon stod och åt sin mat men hon hade hittat något bättre på altanen.

Denna höll hon på att slita i bitar. Jag tog den på sopskyffeln och kastade ner den i skogen.
Googlade och hittade den här. En snok. Nu så kommer väl Missan hem med en huggorm snart.

Förstår inte att Missan kan ta en stor snok. Men det hade hon gjort. Tråkigt för henne så bar hon hem den till altanen där Anni tog den ifrån henne. Köksdörren var öppen så jag är glad att den inte bars in i köket. Usch!

I dag, måndag så har solen och molnen turats om att förgylla dagen. Jag har rensat ut lite ur klädkammaren. Nu så kan jag fuska lite och kasta påsar med skräp i soptunnan. Måste snart byta tillbaka till en mindre tunna nu när den inte fylls av inkontinensskydd.

Dessa har jag plockat vid tomtgränsen. Hallon och smultron. Gott med mjölk till. Grädden var slut.

I kväll har jag stekt torsk och kokt potatis. Gott. En glass till efterrätt.

Orvar har jobbat i dag. Det hänger en påse med skrammelgrejer vid hålet in till granne. Mycket effektivt. Anni gillar den inte.

Nu så har jag en träff med Lotta.

Anni sover sött.

juli 27, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply