Tisdagen den 28 Juli.

Det skulle regna och åska i dag men av det blev det inte mycket av det förutom en rejäl skur framåt kvällen. Såg till och med solen emellanåt.

Har jobbat för att fylla soptunnan till på fredag. Tre kassar med prylar har jag lyckats med att samla ihop.men det får rum mycket mer.

Kolsyretuben har tagit slut och när jag skulle åka iväg för att byta träffade jag grannen. Jag hade tänkt mig till Rusta där tuben kostar 39.95 men hon sa att på ByggMax så kostade den 29.95. Där tjänade jag in en tia.

Missan gick ut när det var uppehåll men ville inte in när det började regna. Undrar var hon håller hus? Är hon i skogen så märker hon inte ens att det regnar.

Kände inte för att laga någon mat i dag. Hade köpt en liten lasagne på Lidl men den får vara till en annan dag. Kokte ett par ägg som fick landa på en mörk brödskiva och toppade med kaviar. En stor mugg med te till var gott.

Ropade in Missan innan jag åt och det var tur för henne. Dagens skyfall kom strax efter att hon kommit in.

Ja det var tisdagen det. Nu väntar ”Allång på skansen”. Är så trött på att sitta och titta på TV ensam. Jag har ju Anni och Missan men saknar Bertil. Måste väl vänja mig på att det är så mitt forsatta liv blir.

juli 28, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply