Fredagen den 31 Juli.

Sista dagen i juli. Vart tar dagarna vägen? Tyckte att det var ett bra avslut att duscha. Sedan så åt jag frukost.

Sedan så pratade jag med en matte från hundpromenaderna. Hon har en dement make som kan röra sig. Han har varit på växelboende förut men är nu hemma på heltid. Hon har det väldigt jobbigt då hon måste passa på honom så att han inte tar sig för saker som inte är så bra. Han kan också ge sig ut och försvinna. Så hon har fullt upp nu. Vi pratade en stund m huruvida har det. Vet precis hur det är.

Jag loggade in på internetbanken och gjorde en fullmakt åt mig så nu kan jag sköta allt som gäller banken. När jag sedan skulle skriva ut en skärmdump så fungerade inte skrivaren. Vet inte vad som är fel men det får vara så länge.

Sonhustrun ringde och vi pratade bort en bra stund. Så klockan hann bli mycket innan jag kom iväg till Maxi.

Solen har varit framme i dag och jag åt jordgubbar med grädde på altanen. Satte mig sedan under markisen och jagade skugga. Inte lätt så sent på eftermiddagen. Solen lyser in nedanför markisen. Men en liten stund satt jag där i alla fall.

Blommorna behövde vattnas igen och de fick sitt vatten. När jag tittade på FB så såg jag att Arvingarna sände Live. Fick se det sista av den sändningen. Synd att jag inte visste det tidigare.

Kan det vara en mus eller något annat skoj där i gräset?
Anni gick ner en bit i skogen och kollade.
Missan gjorde en rusch till ”gräsmattan” och stoppade hela tassen i ett sorkhål. Anni undrar vad som händer.
Anni kollar om Missan har något i munnen.

Det händer lite spännande saker ibland?! Det har slutat att blåsa och det är alldeles vindstilla när jag går in. Törs inte ha köksdörren öppen när jag ska titta på Moreaus. Det verkar som om Missan söker efter ett byte och det vill jag inte ha in.

juli 31, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply