Onsdagen den 5 Augusti.

Var uppe en stund i natt och såg på TV. Somnade sedan om igen. Missan har haft sele på i natt också.

Gick upp halv nio och åt frukost. Tog det sista tet. Ser konstigt ut (tet). Men menar löste. Måste köpa mer i dag.

De har sagt på radio att det kan komme en skur i eftermiddag så Anni och jag tog en promenad. Det känns i kroppen att jag rensade i går. Löjligt när det var så lite jag rensade. Gick en tur runt ett område med nybyggda hyreshus en liten bit hemifrån. Det såg trevligt ut. De på bottenvåningen var slut men en trappa upp så fanns det lediga lägenheter. Ingenting för mig.

Satte på en maskin med tvätt när jag kom hem. Satte mig på altanen med ett stort glas saft. Det blev kallt så jag gick in. Köksdörren fick vara öppen.

När jag skulle tömma tvättmaskinen var det vatten på golvet? Vad göra nu? Är inte van att lösa sådana problem. Hittade en lite lucka som jag fick upp. Innanför så var det ett lock med ett vred på. Det satt som berget. Men efter lite arbete så kom jag åt ett filter. Det var inte mycket i det. Så vet inte var felet är. Hoppas att det inte kommer ut något vatten nästa gång jag tvättar!

Blev lite hungrig och åt ett par knäckebröd till kaffet.

augusti 7, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply